Ondulator de par cu diametrul de 32mm, Bucle lejere mari, Negru

499,00RON 359,00RON Fără TVA: 359,00RON
Cod produs: AB1020
Disponibilitate:In afara stocului

Descriere

Ondulator cu diametru XL, potrivit pentru un par lung si aspru, fir gros. nu se recomanda pentru parul fin si subtire. Buclele obtinute vor fi mari, wavy.

Cilindru ceramic cu diametrul de 32mm acoperit cu un strat special de turmalină

Încălzește până la 230°C în câteva secunde

Control reglabil digital al temperaturii

Design fără clește de prindere șuvițe pentru bucle frumoase, fără aspect creponat

Potrivit pentru păr lung și gros

Mănuşă de protecţie inclusă

Tehnologia de ioni negativi reduce aspectul de păr electrizat și menține coafura mai mult timp

Voltaj dual 110-240V, 50/60Hz, 45/25W

 

 Toate ondulatoarele noastre prezintă:

 Garanție pe viață

 Manual de instrucțiuni în Engleză, Franceză, Spaniolă și Germană, cablu de alimentare cu lungimea de 2.7 metri și cap pivotant la 360 de grade.

Ondulatorul de păr de la Aria Beauty vă ajută să obțineți, fără efort, aspectul de durată care vă place, fără a fi nevoie de produse de păr care să îl deterioreze. Ondulatorul cu turmalina menține căldura la o temperatura egală, ceea ce crează bucle mari, fine si sănătoase. Tehnologia noastră avansată bazată pe ioni negativi penetrează cuticula firului de păr, neutralizând efectul de încrețire și eliminând electrizarea. Particule mici de praf din păr sunt colectate de ionii negativi generați de turmalina, oferindu-vă un păr curat, catifelat și sănătos. Acest ondulator emite căldura bazată pe laserele infra-roșii, care face părul mai catifelat și păstrează umiditatea pe firul de par.

Cum să folosiți ondulatorul?

1. Puneți-vă mănușa protecoare de la Aria Beauty. Aveți grijă, ondultatorul devine extrem de fierbinte pentru a permite aranjarea rapidă și usoară a părului. Contactul cu orice parte a corpului poate provoca arsuri.   

2. Asigurați-vă întotdeauna că părul dumneavoastră este curat și uscat înainte de folosirea produsului.

3. Infășurați o șuviță de păr de cinci centimetri în jurul ondulatorului, începând cu baza și continuând înspre vârf.

4. Dați-i drumul, iar părul va avea forma unei bucle perfecte.

Ce tip de bucle vă doriți astăzi?

Experimentați și jucați-vă cu diferite tipuri de bucle, exersându-vă tehnica. Părul fiecaruia dintre noi reacționează diferit atunci când este aranjat, așa că luați-vă timpul necesar și distrați-vă încercând diferite aspecte. Veți găsi curând metoda care vi se potrivește mai bine și care va da aspectul profesional pe care vi-l doriți.

Grosimea firului de păr

  • Selectarea unei porțiuni mici de păr, de aproximativ doi centimetri, va oferi bucle mai definite, în timp ce selectarea unor porțiuni mai mari, de aproximativ cinci centimetri, vă va oferi bucle mai largi.

Perioada de timp în care țineți ondulatorul

  • Incepeți prin a ține părul în jurul ondulatorului timp de două secunde, apoi continuați către vârful firelor de păr. Veți avea timpul necesar care vă oferă rezultatul optim pentru tipul dumneavoastră de păr unic. Cei cu părul subțire vor avea nevoie să utilizeze ondulatorul mai puțin timp decât cei cu firul de păr mai gros.

Lungimea de la care incepeți să ondulați

  • Pentru a crea bucle întregi, alegeți o porțiune de păr pe cât se poate de apropiată de scalpul dumneavoastră și înfășurați șuvița în jurul ondulatorului cu grijă, de la bază către vârf. Tineți, eliberați șuvița, apoi repetați pentru porțiunile de păr rămase.
  • Creați bucle precum cele ale unor păpuși prin alegerea unei porțiuni de păr la un sfert din distanța față de scalp și prin înfășurarea unor șuvițe mai largi în jurul ondulatorului.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: